OVER DE REESTLAND RALLY

Elk jaar organiseert Rotary Staphorst-Reestland met veel plezier de Reestland Rally en in 2024 wordt dat alweer de 19e editie!

De Reestland Rally staat voor een leuke ontspannen dag met gezellige mensen, meestal mooi weer, een stijlvolle start-, lunch- en finish locatie en… een financiële opbrengst die beschikbaar wordt gesteld aan één of meerdere goede doelen.

Deze goede doelen worden elk jaar opnieuw bepaald. Wie kan er een steuntje in de rug gebruiken, welk doel wordt weinig ondersteund of krijg weinig publiciteit, is het een regionaal of landelijk doel, etc. etc., zijn vragen die bij de keuze van de goede doelen een rol spelen.

We trachten elk jaar een mooie route uit te stippelen met altijd de finish bij een stijlvolle locatie! Onderweg krijgen de deelnemers enkele lastige vragen gesteld. Leerzaam, soms een beetje uitdagend, maar in ieder geval de moeite waard om een poging te doen deze te beantwoorden, met een leuke prijs en vooral veel eer voor de winnaar!!

Juist die combinatie, van een leuke ontspannen dag en de (financiële) hulp die we met elkaar generen, voor hen die het zo goed kunnen gebruiken, maakt de Reestland Rally zo bijzonder!

Wilt u meer informatie of ook meedoen aan deze leuke en zinvolle dag? Schrijf u in via deze site of mail ons met uw vragen.

Wij zien u graag op zondag 9 juni 2024!

Namens de Rallycommissie van Rotary Staphorst – Reestland

Rally Commissie

Voorzitter:
Marc Lakke
Secretaris/Penningmeester:
Jantinus Haandrikman
Commissieleden:
Jan Mostert
Jan Roelof Troost
Bart Fehse
Henk Keur